top of page

ADJ A KÖRNYEZETEDNEK

Az igény arra, hogy segítsünk másoknak és értelmet találjunk az életünkben mindannyiunkban bennünk van. A kérdés az: "Meg tudjuk-e ezt élni?". A legtöbbünknek szüksége van vezetésre és segítségre, hogy összeszedjük a bátorságunkat, hogy megéljük ezt a kérdést. A közösség támogatásával példát állíthatsz a környezetednek és segíthetsz nekik megtenni az első lépést. 

KAPJ A KÖRNYEZETEDTŐL

Ahogy segítjük és és támogatjuk a környezetünket nemcsak hozzájárulunk a sikerükhöz, hanem egyben befektetünk a saját jövőnkbe. Az a kultúra, amit most létrehozol magad körül le fogja tenni az alapjait a jövőbeli kultúrádnak. Nyújtsd ki a kezed az embereknek, gondolkodj hosszútávon és fektess bele az emberekbe, hogy ma megalapozd a jövő kultúráját. 

HOGYAN TUDSZ TÁMOGATNI?

Programok támogatása

A D3 Hungary Alapítvány támogatókat keres, akik szívesen adományoznának. Ugyanis a társadalmi problémák mindannyiunkat összekötnek. Az általános iskolás diáktól a külföldi egyetemistákon keresztül a fogyatékkal élőkön át a vállalati vezetőkig mindenkit. A társadalmi problémákra adott válaszok generációkról generációkra érik meg a hatásukat. Az a viselkedés és értékrendszer, amit a diákok megkapnak ma majd csak 10-15 év múlva érződnek igazán. De a ma befektetése a holnap lehetősége.

Támogass minket:

Pénzügyi támogatás

Túrafelszerelés

Étel és ital

Irodaszerek és szolgáltatások

Üzemanyag és utazás

Játékok

Sportfelszerelés

Könyvek

Elektronikai eszközök

Please reload

Szolágási lehetőségek biztosítása

Szeretnénk hosszútávú, jól működő partneri kapcsolatokat kialakítani magyar és külföldi intézményekkel. Szeretnénk minél több diákot küldeni és fogadni a legszínesebb programokban, hogy együtt válaszolhassunk a társadalom kihívásaira

Lehetséges partnerintézmények:

Általános Iskolák

Középiskolák

Egyetemek

Gyermekotthonok

Fogyatékkal élők Otthonák

Idősekotthonák

Óvodák

Egyházak

Egyéb Szervezetek és intézmények

Please reload

bottom of page