top of page

SZEREZZ SEGÍTŐKET

A világ legtöbb iskolájában az a valóság fogad minket, hogy nagy létszámú osztályokban a tanárok figyelme és segítsége eloszik a gyerekek között és nem mindig van lehetőség arra, hogy igazán időt és energiát fektessenek bele az egyes diákokba. A fiatal diákjaink segítenek abban, hogy a diákjaid több időt töltsenek kis csapatokban, több figyelmet és személyes visszajelzést kapjanak nemcsak szakmai, hanem érzelmi és szociális téren is.

LEGYÉL PÉLDAKÉP

Csak úgy, mint mások, a diákok is folyamatosan keresnek olyan embereket, akik példaképként tudnak szolgálni nekik és akik megtestesítenek olyan értékeket, amelyek szükségesek az egészséges és teljes élethez. Ahogy együtt dolgozol ezekkel a fiatal diákokkal lehetőséged van arra, hogy inspiráld őket és segíts nekik fejlődni és megtalálni a helyüket az életben.

HAGYD MAGAD INSPIRÁLNI

Egy csapat fiatal és motivált diák egy új inspiráció lehet a számodra is! Új ötletek, új készségek, új játékok, új technikák...bármi is legyen az, képes arra, hogy kiemeljen a hétköznapokból és valami új felé mozdítson el.

bottom of page