top of page

LÉPJ KI A KOMFORT ZÓNÁDBÓL

Az iskolában töltött évek alatt a diákoknál megvan az a lehetőség, hogy áthelyeződhet a hangsúly a gyakorlati dolgokról az elméleti dolgokra és az ötletekre. Több tanulás és gondolkodás és kevesebb "csinálás". A programjaink visszahoznak a gyakorlat világába. Mindent, amit tudsz és tapasztaltál most alkalmazhatsz is.

ÉPÍTS NEMZETKÖZI KAPCSOLATOKAT

Ahogy egyre közelebb kerülsz a munkaerőpiachoz azzal a helyzettel találhatod magad szemben, hogy a más kultúrák felé való érzékenység és az angol nyelvtudás egyre nagyobb jelentőséggel bír. De a nemzetközi kapcsolatok nemcsak ezért nagyon hasznosak. Olyan tág világot tárnak eléd, amelyről nem is gondoltál. Az új barátok új helyekkel, új ötletekkel és új értékekkel állnak majd eléd. De el ne szalaszd!

FEJLESZD A VEZETŐI KÉSZSÉGEIDET

Ki az a vezető? Lehetek én is vezető? Vagy már az is lennék? Lehet ezt tanulni? A mai világban könyveket és elméleteket próbálunk meg találni, amelyektől azt várjuk, hogy jobb vezetőkké tegyenek. És hatásosak is. De a feldolgozott tapasztalatnál nincsen hatásosabb tanár. Vegyél részt a programjainkon, vesd bele magad a vezetés világába és találd meg a saját stílusod.

bottom of page