top of page

BECOMING FULLY HUMAN

A MISSZIÓNK

A D3 Hungary Alapítvány célja, hogy támogassa és elősegítse a diákok
és fiatal pályakezdők fejlődését szakmai, önkéntes, nyelvi, sport és kulturális 
programokon keresztül.
PROGRAMOK
ÖNKÉNTES és SZAKMAI

Az önkéntes programok igazán megmutatják a szépségét az ember-központú életnek, amelynek a középpontjában nem "én" vagyok. Mások szolgálata utat nyit arra, hogy jobban megismerd a világot, felfedezd magadat és másokat is. Mert mások szolgálatában válhatunk igazán teljes emberré.

PROGRAMOK
SPORT és SZABADIDŐ

A sport és szabadidő programok segítenek abban, hogy kilépj az elfoglalt mindennapokból. Segítenek kikapcsolni és felszínre hozni azokat az emlékeket, érzelmeket és gondolatokat, amelyek sokszor elvesznek a hétköznapokban. Mindemellett teret adnak arra, hogy elmélyítsd a kapcsolatodat másokkal és jó beszélgetésekben vegyél részt.

PROGRAMOK
NYELVI

Minden nyelv egy híd egy új kultúra  és gondolkodásmód megismeréséhez. A világ minden tájáról elérhetsz embereket, megoszthatjátok a gondolataitokat, megláthatjátok, megérthetitek és elfogadhatjátok azokat a más-más válaszokat, amelyeket az más-más emberek a világ más-más országaiból az élet kérdéseire adnak.

PROGRAMOK
KULTURÁLIS

Érezted már azt a szabadságot, amikor egy másik országba mentél? Nem ismerted sem az embereket, sem a kultúrát, sem a hagyományokat és ez valahogy egy olyan oldaladat hozta felszínre, ami még számodra is új volt. Az utazás a szépség és szórakozás mellett egy új oldaladat is megmutatja neked.

A KULTÚRÁNK

FEJLŐDÉSRE MOTIVÁL

SEGÍTI A TUDÁS ÉS TAPASZTALAT ÁRAMLÁSÁT A GENERÁCIÓK KÖZÖTT

NEMZETKÖZI

TERET AD A LELKI NÖVEKEDÉSRE

MÁSOK SZOLGÁLATÁBAN TELJESEDIK KI

SEGÍT MEGISMERNI, ELFOGADNI ÉS MEGÉLNI A KERESZTÉNY HITET.

KAPCSOLAT-ALAPÚ KÖZÖSSÉG

A programok, szervezetek, tanagyagok, struktúrák mind-mind fontosak egy ember fejlődésében, de ezek csak eszközök arra, hogy lehetőséget biztosítsanak a legfontosabb dologhoz: KAPCSOLAT TEREMTÉSÉHEZ. Az egymással történő interakciók, beszélgetések és közös élmények azok, amelyek alakítanak minket és amelyeken keresztül formáljuk egymást, barátainkat, családtagjainkat. A legtöbb, amit egymásért tudunk tenni az, hogy odafigyelünk egymásra és támogatjuk egymást. Ez a programjaink alapja.

TUDJ MEG TÖBBET A PROGRAMOKRÓL

bottom of page