top of page

KÉSZÜLJ FEL A KALANDRA

A D3H STORY

A D3 Hungary Alapítvány célja, hogy támogassa és elősegítse a diákok és fiatal pályakezdők fejlődését szakmai, önkéntes, nyelvi, sport és kulturális programokon keresztül.

My Channel
Megtekintés most

A D3 Hungary Alapítvány már 4 éve szervez táborokat és programokat általános iskolás, középiskolás és egyetemista diákoknak a világ minden tájáról más iskolákkal, szervezetekkel, közösségekkel és tanárokkal karöltve, hogy támogasság a diákok fejlődését.

A programok középpontjában egy olyan környezet létrehozása áll, amely motiválja a diákokat a fejlődésre. Csak egy ilyen környezetben lehet foglalkozni személyre szabva a diákokkal és segíteni őket, hogy elfogadják, értékeljék és támogassák egymást az úton. Az olyan programok, mint szolgálni speciális igényű otthonokba, túrázások, gyerekekkel való foglalkozások, reflexiók, sport programok, táborok, workshopok mind-mind olyan lehetőségekkel szolgálnak, amelyeken keresztül a diákok kiléphetnek a komfort zónájukból, más szögekből láthatnak rá a világra és egy egészséges képet alkothatnak magukról és a körülöttük lévő világról

KATTINCS a gombra

A D3H PROGRAMOK

bottom of page