KÉSZÜLJ FEL A KALANDRA

A D3H STORY

A D3 Hungary Alapítvány célja, hogy támogassa és elősegítse a diákok és fiatal pályakezdők fejlődését szakmai, önkéntes, nyelvi, sport és kulturális programokon keresztül.

A D3 Hungary Alapítvány már 4 éve szervez táborokat és programokat általános iskolás, középiskolás és egyetemista diákoknak a világ minden tájáról más iskolákkal, szervezetekkel, közösségekkel és tanárokkal karöltve, hogy támogasság a diákok fejlődését.

A programok középpontjában egy olyan környezet létrehozása áll, amely motiválja a diákokat a fejlődésre. Csak egy ilyen környezetben lehet foglalkozni személyre szabva a diákokkal és segíteni őket, hogy elfogadják, értékeljék és támogassák egymást az úton. Az olyan programok, mint szolgálni speciális igényű otthonokba, túrázások, gyerekekkel való foglalkozások, reflexiók, sport programok, táborok, workshopok mind-mind olyan lehetőségekkel szolgálnak, amelyeken keresztül a diákok kiléphetnek a komfort zónájukból, más szögekből láthatnak rá a világra és egy egészséges képet alkothatnak magukról és a körülöttük lévő világról

KATTINCS a gombra

A D3H PROGRAMOK

Mano Mentor Progrsm
Adventure Trips
Servide Projects
englishcamp

A D3H KÖZÖSSÉG

KATTINCS a képekre

A JELENTKEZÉS MENETE

KŐRÖSI CSOMA SÁNDOR ISKOLA

A KIKÜLDÖTT EMAILEN KERESZTÜL.

KERÉK GIMNÁZIUM

MÁS ISKOLÁBÓL

A BENJAMIN.D3H@GMAIL.COM e-mail címen.

HUTLASSA

ZSUZSA TANÁRNŐNÉL

A JELENTKEZÉS HATÁRIDEJE:HAMAROSAN

Reach out to Marshall, a Café Coordinator for any further questions!

mamc4772@colorado.edu

Tel: +36 30 224 1085

Get in touch to find out when and where our next cafe is!