top of page

KAPCSOLAT

EMBEREK

Mark and Laura Newell (USA) – Mark Szervezeti Pszichológiát tanít a Budapesti Corvinus Egyetemen. A fő érdeklődési területe a csapatok és szakmai készségek fejlesztése Service-Learning programokon keresztül. Laura beszéd- és nyelvelemző és angolt, mint idegen nyelvet tanít. Mark és Laura 2005 óta élnek Budapesten.

E-mail: mark.d3h@gmail.com

Illés Benjamin (HUN) - Benjamin a Budapesti Corvinus Egyetem angol nyelvű Nemzetközi Gazdálkodás szakán végezte tanulmányait. Már az egyetemi évek óta foglalkozik magyar és külföldi diákokkal és fiatal pályakezdőkkel.

E-mail: benjamin.d3h@gmail.com

TÖRTÉNET

A D3 Hungary Alapítvány már 4 éve szervez táborokat és programokat általános iskolás, középiskolás és egyetemista diákoknak a világ minden tájáról más iskolákkal, szervezetekkel, közösségekkel és tanárokkal karöltve, hogy támogasság a diákok fejlődését.

A programok középpontjában egy olyan környezet létrehozása áll, amely motiválja a diákokat a fejlődésre. Csak egy ilyen környezetben lehet foglalkozni személyre szabva a diákokkal és segíteni őket, hogy elfogadják, értékeljék és támogassák egymást az úton. Az olyan programok, mint szolgálni speciális igényű otthonokba, túrázások, gyerekekkel való foglalkozások, reflexiók, sport programok, táborok, workshopok mind-mind olyan lehetőségekkel szolgálnak, amelyeken keresztül a diákok kiléphetnek a komfort zónájukból, más szögekből láthatnak rá a világra és egy egészséges képet alkothatnak magukról és a körülöttük lévő világról.

TÁMOGATÓK

IMG_5978.PNG
IMG_5974.PNG
IMG_5977.PNG
bottom of page