top of page

ADOPT A  BUDDY

2020 JÚNIUS 23-26

 A TÁBOR CÉLJA, hogy összekössön magyar és nemzetközi diákokat, akik közösen önkénteskednek, fejlődnek és szórakoznak.

OSZD MEG A KULTÚRÁD AMERIKAI DIÁKOKKAL 4 NAPON KERESZTÜL

A program alatt tied a lehetőség, hogy gondját viseled a külföldi diákpárodnak. Megmutathatod kedvenc helyeid,segíthetsz neki felfedezni Budapestet, megismerni a kultúránkat és még sok más dolgot. Ez egy olyan ritka alkalom, amikor igazán mély kapcsolatot építhetsz egy más kultúrából érkező diákokkal és az ő szemükön keresztül láthatod a világot.

ÖNKÉNTESKEDJ 4 NAPOT EGY NEMZETKÖZI CSAPATBAN

A program alatt kis csoportokban fogtok service-learning (önkéntes) programokon részt venni A SPECIÁLIS OLIMPIÁNÁL a külföldi diákoddal. Nagyon értékes napok ezek, amikor kiléphetsz a komfort zónádon kívülre és a tapasztalataidat egy olyan emberrel tudod feldolgozni, aki úgyanúgy végig csinálta azokat veled.

TANULJ ÉS FEJLŐDJ A TAPASZTALATAIDON KERESZTÜL

 A tábor nagyon sok új dolgot hoz magával. Mind egy külföldi diák fogadása, mind egy service-learning (önkéntes) programban való részvétel. Éppen ezért minden lehetőséget megadunk (orinetáció, workshopok, reflexiók, stb...), hogy ez egy életre szóló pozitív élmény legyen.

ÉPÍTS FEL EGY KÖZÖSSÉGET

A tábor egyik célja, hogy támogassa egy közösség kialakulását olyan diákokból, akik nyitottak, szeretnének fejlődni, megosztani a szeretetüket másokkal és megtalálni a helyüket a társadalomban.

A tábor neve: Adopt a Buddy

Leírás: A tábor alatt 2-3 fős csapatokat csinálunk magyar és nemzetközi diákokból . A 2-3 fős csapatokból 2 nagyobb csoportot csinálunk (kb 15-15 fő), akik felváltva önkénteskednek, illetve van szabad programjuk (délelőtt-délután).

Service-Learning Projekt: A program alatt a diákok a Magyar Speciális Olimpia Szövetség nyári táborában fognak szolgálni 4 napot. A programok során fogyatékkal élő gyerekekkel fognak foglalkozni.

Dátum: Június 23-26

Helyszín: Budapest, Csalogány Otthon

Résztvevők: 10 nemzetközi és 10-20 magyar diák

Program Költségek: Az ebéd a Csalogány Otthonban és a szabadprogramok alatt felmerülő költségek.

A RÉSZTVEVŐKNEK SZERVEZÜNK EGY FELKÉSZÍTŐ ALKALMAT A PROGRAM ELŐTT.

A TÁBOR PROGRAMTERVE

A MAGYAR SPECIÁLIS OLIMPIA SZÖVETSÉG

Idén harmadik éve, hogy együtt dolgozunk a Magyar Speciális Olimpia Szövetséggel. Az elmúlt években sok programot csináltunk együtt, rengeteg közös élményünk volt, annyira, hogy már mi is kicsit a családjuk részének éreztük magunkat! Az idei nyári tábor is egy szuper hét lesz együtt!

A KULTÚRÁNK

FEJLŐDÉSRE MOTIVÁL

SEGÍTI A TUDÁS ÉS TAPASZTALAT ÁRAMLÁSÁT A GENERÁCIÓK KÖZÖTT

NEMZETKÖZI

TERET AD A KÉSZSÉGEK ÉS A JELLEM FEJLŐDÉSÉRE

MÁSOK SZOLGÁLATÁBAN TELJESEDIK KI

SEGÍT MEGISMERNI, ELFOGADNI ÉS MEGÉLNI A KERESZTÉNY HITET.

LÉPJ KI A KOMFORT ZÓNÁDBÓL ÉS TAPASZTALD MEG MÁSOK SZOLGÁLATÁNAK ÖRÖMÉT

A program egy igazán jó lehetőség arra, hogy mélyebben megismerj valakit egy másik kultúrából, önkénteskedjetek és fejlődjetek közösen kilépve a saját komfort zónátokból. Tarts velünk!

LÁTOGASS EL AZ ALAPÍTVÁNY WEBOLDALÁRA

vagy nézd meg a többi nyári tábort

bottom of page