ANGOL TÁBOR

2019 JÚNIUS 11-15

IDÉN MÁR 3. ÉVE, hogy megrendezzük az ANGOL TÁBORUNKAT, AMINEK A CÉLJA, hogy lehetőséget biztosítson a diákoknak más kultúrák felfedezésére, támogassa a nyelvi fejlődésüket és megmutassa az emberi kapcsolatok fontosságát.

TÖBB, MINT EGY EGYSZERŰ ANGOL TÁBOR

FEDEZZ FEL MÁS KULTÚRÁKAT

A tábor egyik fókusza, hogy egy új pár szemüveget adjon a résztvevőknek, amelyeken keresztül máshogyan nézhetnek a világra, mint eddig. Ezek a szemüvegek a különböző kultúrák.

VEGYÉL RÉSZT KIRÁLY PROGRAMOKON

A tábor tele van király programokkal: kreatív játékok, csapatépítés, beszélgetések, workshopok, előadások, sport, művészet és minden, amiben alkothatsz ezerrel!

FEJLESZT A SZOCIÁLIS KÉSZSÉGEID

A tábor kultúrája segíti a kapcsolatokon és egyéb tevékenységeken keresztüli fejlődést. Mindenből, amit csinálunk tudunk tanulni valamit. Ez az élethosszig tartó tanulás alapja. Minél hamarabb felismerjük, hogy hogyan tudunk még a legkisebb dolgokból is tanulni, annál izgatottabban állhatunk hozzá.

ÉPÍTS FEL EGY KÖZÖSSÉGET

A program egyik célja, hogy támogassa egy közösség kialakulását olyan diákokból, akik szeretnék megélni életük minden pillanatát, megosztani a szeretetüket másokkal és megtalálni a helyüket a társadalomban.

A tábor neve: ANGOL TÁBOR

Leírás: 5 nap a ZICHY-KASTÉLYBAN, VAJTÁN egy 40-50 fős csapattal. A tábor alatt csapatot és kacsolatokat építünk, kultúrákat fedezünk fel, készségeket fejlesztünk, művészeti és sport programokat szervezünk. A tábornak lesz egy központi témája, ami köré szervezzük a programokat.

Dátum: Június 11 (kedd) -15 (szombat)

Helyszín: Zichy-kastély, Vajta

Utazás: bérelt busszal

Résztvevők: 10 nemzetközi egyetemista és 25-35 magyar középiskolás diák

A tábor során nem angolul fogunk tanulni, hanem az angol nyelvet fogjuk használni arra, hogy közös programokat csináljunk, beszélgessünk, stb... így szükséges, hogy a résztvevők angol tudása olyan szinten legyen, hogy kommunikálni tudjanak egymással angolul! Ez nem azt jelenti, hogy profi módon kell tudni angolul, hanem hogy képes legyél angolul beszélgetni másokkal. :)

A tábor költsége: 30.000 HUF

A költség magában foglalja: szállást, utazást, étkezést (keddi ebédtől pénteki reggeliig), program költségeket

Azon jelentkezőknek, akik szeretnének részt venni a táborokban, de a költségeinek fedezéséhez segítségre lenne szükségük, elérhető alapítványi támogatás. Több információért írj a következő e-mail címre: benjamin.d3h@gmail.com

A RÉSZTVEVŐKNEK SZERVEZÜNK EGY FELKÉSZÍTŐ ALKALMAT A PROGRAM ELŐTT.

MINDEN ÉVBEN KICSIT MÁS A PROGRAM, DE ITT MEG TUDOD NÉZNI A 2018-A PROGRAMOKAT, HOGY KAPJ EGY KÉPET ARRÓL HOGYAN IS NÉZ KI EGY-EGY NAP A TÁBORBAN.

A SZÁLLÁSRÓL

A szállásunk Vajtán, a csodálatos Zichy-kastélyban lesz, ami egy konferencia központként üzemel. Óriási kert, sportpályák, 4-8 ágyas szobák, kávézó és még sok más dolog, ami egy meseszép környezetet biztosít.

Weboldal: https://www.zichy-vajta.com 

A KULTÚRÁNK

FEJLŐDÉSRE MOTIVÁL

SEGÍTI A TUDÁS ÉS TAPASZTALAT ÁTADÁSÁT A GENERÁCIÓK KÖZÖTT

NEMZETKÖZI

TERET AD A KÉSZSÉGEK ÉS A JELLEM FEJLŐDÉSÉRE

MÁSOK SZOLGÁLATÁBAN TELJESEDIK KI

SEGÍT MEGISMERNI, ELFOGADNI ÉS MEGÉLNI A KERESZTÉNY HITET.

Videók 2017-ből

HOGY MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Ez a tábor lesz a nyarad legmozgalmasabb hete. Minden nap tele lesz szervezett programokkal, beszélgetésekkel, sporttal, workshopokkal, művészettel, hogy élményekkel tele menjünk haza. Persze minden nap lesz egy kis szabadidő ejtőzni egyet, de ami biztos, hogy unatkozni nem fogunk! 

Reméljük, hogy a táborban találkozunk! :)

LÁTOGASS EL AZ ALAPÍTVÁNY WEBOLDALÁRA

vagy nézd meg a többi nyári tábort