FELLOWSHIP TÁBOR

2021 JÚNIUS 21-25

 A TÁBOR CÉLJA, hogy teret adjon az Istennel való kapcsolatunk elmélyítésére, Bibliatanulmányozásra, közösségre és lelki felfrissülésre.

BIBLIATANULMÁNYOZÁS

KÖZÖSSÉG

A bibliatanulmányozások alatt lehetőségünk van rá, hogy mélyebben megismerjük Isten, magunkat, megosszuk a saját kérdéseidet és elsajátítsunk különböző eszközöket, amik abban segítenek, hogy közel maradjunk az Istenhez és mélyebben éljük Vele a mindennapokat.

Az ember arra van teremtve, hogy közösségben legyen az Istennel és egymással. A keresztény ember azért van közösségben, hogy együtt dicsőítsék az Istent és segítség egymást abban, hogy közel maradjanak Hozzá. Egy igazi mély szeretet közösség ez, ahol az emberek egy irányba tartanak: hogy Krisztus képére formálódjanak.

LELKI FELTÖLTŐDÉS

A célja, hogy a tábort a résztvevők a hitünkben megerősödve és felfrissülve hagyják el, készen arra, hogy Krisztusban, a Szentlélek vezetésével éljék az életüket és tegyenek róla bizonyságot a mindennapokban.

ÉPÍTS FEL EGY KERESZTÉNY KÖZÖSSÉGET

A tábor egyik célja, hogy támogassa egy keresztény közösség kialakulását olyan diákokból, akik szeretnének fejlődni az Istennel levő kapcsolatukban és ezt másokkal is megosztani.

A tábor neve: Fellowship tábor

Leírás: A tábor során a diákok bővíthetik a tudásukat az Istenről, magukról, közösségben lehetnek egymással és megtanulhatnak olyan eszközöket, amik

Service-Learning Projekt: A program alatt a diákok a Magyar Speciális Olimpia Szövetség nyári táborában fognak szolgálni 4 napot. A programok során fogyatékkal élő gyerekekkel fognak foglalkozni.

Dátum: Június 23-26

Helyszín: Budapest, Csalogány Otthon

Résztvevők: 10 nemzetközi és 10-20 magyar diák

Program Költségek: Az ebéd a Csalogány Otthonban és a szabadprogramok alatt felmerülő költségek.

A RÉSZTVEVŐKNEK SZERVEZÜNK EGY FELKÉSZÍTŐ ALKALMAT A PROGRAM ELŐTT.

A TÁBOR PROGRAMTERVE

KAMP #2 BIBLE.png

A MAGYAR SPECIÁLIS OLIMPIA SZÖVETSÉG

Idén harmadik éve, hogy együtt dolgozunk a Magyar Speciális Olimpia Szövetséggel. Az elmúlt években sok programot csináltunk együtt, rengeteg közös élményünk volt, annyira, hogy már mi is kicsit a családjuk részének éreztük magunkat! Az idei nyári tábor is egy szuper hét lesz együtt!

A KULTÚRÁNK

FEJLŐDÉSRE MOTIVÁL

SEGÍTI A TUDÁS ÉS TAPASZTALAT ÁRAMLÁSÁT A GENERÁCIÓK KÖZÖTT

NEMZETKÖZI

TERET AD A KÉSZSÉGEK ÉS A JELLEM FEJLŐDÉSÉRE

MÁSOK SZOLGÁLATÁBAN TELJESEDIK KI

SEGÍT MEGISMERNI, ELFOGADNI ÉS MEGÉLNI A KERESZTÉNY HITET.

LÉPJ KI A KOMFORT ZÓNÁDBÓL ÉS TAPASZTALD MEG MÁSOK SZOLGÁLATÁNAK ÖRÖMÉT

A program egy igazán jó lehetőség arra, hogy mélyebben megismerj valakit egy másik kultúrából, önkénteskedjetek és fejlődjetek közösen kilépve a saját komfort zónátokból. Tarts velünk!

LÁTOGASS EL AZ ALAPÍTVÁNY WEBOLDALÁRA

vagy nézd meg a többi nyári tábort

TÁMOGATÓK

IMG_5974.PNG
IMG_5978.PNG
IMG_5977.PNG