D3H K.A.M.P.

Közösség, Angol, Megtapasztalás, Pillanatok

2020 JÚLIUS 20-24

miért csináljuk a tábort?

Hogy egy igazi közösségi élményt adjunk egymásnak.

hogyan?

Minden nap különböző programokkal van tele, amiken keresztül jobban megismerheted magadat, másokat és közösséget építhesz.

újítás 2020-ban

A 2020-as tábornak az előző évekhez képest egy új ötlettel indulunk neki! Ez az ötlet pedig a 4 FŐS HÁZI CSAPATOK. A tábor első napján 3 másik táborozóval egy kis csapatot fogtok alkotni, ami a tábor végéig megmarad. Minden nap 1-2 programon közösen vesztek részt, így jobban megismerve egymást a különböző helyzeteken keresztül.

hogy miért gyere?

GYAKOROLD AZ ANGOL NYELVET

A táborban magyar és amerikai résztvevők is lesznek, vagyis a tábor kétnyelvű lesz. Így lesz arra lehetőséged, hogy gyakorold az angol nyelvet anyanyelvi fiatalokkal.

VEGYÉL RÉSZT KIRÁLY PROGRAMOKON

A tábor tele van király programokkal: kreatív játékok, csapatépítés, beszélgetések, workshopok, előadások, sport, művészet és minden, amiben alkothatsz ezerrel!

FEJLESZT A SZOCIÁLIS KÉSZSÉGEID

A tábor kultúrája segíti a kapcsolatokon és egyéb tevékenységeken keresztüli fejlődéseteket. Mindenből, amit csinálunk tanulunk. Ez az élethosszig tartó tanulás alapja. Minél hamarabb felismerjük ezt és elsajátítjuk a közös és önreflexiók készségét annál hamarabb láthatjuk tisztábban magunkat és a körülöttünk lévőket is.

részletek

Leírás: 5 nap a ZICHY-KASTÉLYBAN, VAJTÁN egy 25-35 fős csapattal. A tábor alatt csapatot és kapcsolatokat építünk, kultúrákat fedezünk fel, készségeket fejlesztünk, művészeti és sport programokat szervezünk. 

Dátum: Július 20 (hétfő) -24 (péntek)

Helyszín: Zichy-kastély, Vajta

Utazás: bérelt busszal

Résztvevők: 5 amerikai fiatal és 20-30 magyar középiskolás diák

Nyelv: magyar, angol

A résztvevőkkel a jelentkezési időszak után felvesszük a kapcsolatot, hogy a további részletekről és esetleges kérdésekről egyeztessünk.

A tábor költsége: 32.000 HUF

Fizetés

Utalással:

  • Számlaszám: 11703006-21393684

  • Név: D3 Hungary Alapítvány

  • Bank: OTP Bank

  • Közlemény: Alapítványi támogatás

  • Fizetési határidő: Június 30

Készpénzzel: A tábor első napján

A költség magában foglalja: szállást, utazást, étkezést (hétfői ebédtől pénteki reggeliig), program költségeket

A tábor során nem angolul fogunk tanulni, hanem az angol nyelvet fogjuk használni arra, hogy közös programokat csináljunk, beszélgessünk, stb... így szükséges, hogy a résztvevők angol tudása olyan szinten legyen, hogy kommunikálni tudjanak egymással angolul! Ez nem azt jelenti, hogy profi módon kell tudni angolul, hanem hogy képes legyél angolul beszélgetni másokkal. :)

Azon jelentkezőknek, akik szeretnének részt venni a táborokban, de a költségeinek fedezéséhez segítségre lenne szükségük, elérhető alapítványi támogatás. Több információért írj a következő e-mail címre: benjamin.d3h@gmail.com

2019-es programterv

A SZÁLLÁSRÓL

A szállásunk Vajtán, a csodálatos Zichy-kastélyban lesz, ami egy konferencia központként üzemel. Óriási kert, sportpályák, 4-8 ágyas szobák, kávézó és még sok más dolog, ami egy meseszép környezetet biztosít.

Weboldal: https://www.zichy-vajta.com 

icon-4102192_1280.png

táborozz velünk 2020-ban

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: JÚNIUS 17

A KULTÚRÁNK

FEJLŐDÉSRE MOTIVÁL

SEGÍTI A TUDÁS ÉS TAPASZTALAT ÁTADÁSÁT A GENERÁCIÓK KÖZÖTT

NEMZETKÖZI

TERET AD A KÉSZSÉGEK ÉS A JELLEM FEJLŐDÉSÉRE

MÁSOK SZOLGÁLATÁBAN TELJESEDIK KI

SEGÍT MEGISMERNI, ELFOGADNI ÉS MEGÉLNI A KERESZTÉNY HITET.

icon-4102192_1280.png

Töltsd le a posztert

és

hívd el a barátaidat is!

Videók az elmúlt évek táboraiból

HOGY MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Ez a tábor lesz a nyarad legmozgalmasabb hete. Minden nap tele lesz szervezett programokkal, beszélgetésekkel, sporttal, workshopokkal, művészettel, hogy élményekkel tele menjünk haza. Persze minden nap lesz egy kis szabadidő ejtőzni egyet, de ami biztos, hogy unatkozni nem fogunk! 

Reméljük, hogy a táborban találkozunk! :)

LÁTOGASS EL AZ ALAPÍTVÁNY WEBOLDALÁRA