top of page

ANGOL TÁBOR

KULTÚRA
MINT EGY LENCSE

NÉZD MEG A VIDEÓT

Képzeld el a kultúrát úgy, mint egy lencsét, amelyen keresztül értelmezed a körülötted lévő világot. A program alatt új lencséket tudsz magadnak kölcsönözni, amelyeken keresztül más szemmel láthatod a világot. Különböző formális (workshop, beszélgetések, stb...) és informális programokon keresztül egyre többet megtudhatsz más kulturákról és felteheteda kérdést: Vajon létezik egyetlen igazi, tökéletes kultúra?

KÖZÖSSÉG
ÉPÍTÉS

NÉZD MEG A VIDEÓT

Ahogy felfedezzük, hogy nemcsak egyféleképpen lehet értelmezni a világot feltesszük a kérdést: "Hogyan tovább?".

A tábori feladatok, játékok és foglalkozások alatt felfedezheted az erősségeidet, a gyengeségeidet a különböző területeken az egyéni szinttő egészen a csapat szintjéig. A kulturánk sok mindenben segít minket, de sok mindenben korlátoz. Készen állsz rá, hogy feszegesd a korlátaidat? 

KREATÍV
JÁTÉKOK

NÉZD MEG A VIDEÓT

Ha elolvasunk egy könyvet, részt veszünk egy workshopon, megnézünk egy videót egy készség fejlesztéséről feltesszük a kérdést: "Fontos ez nekem egyáltalán?".

A kreatív játékok előhoznak mindent, ami benned van és amire szükséged lehet. Olyan helyzetekben ahol érzed az idő nyomását, a csapat nyomását, a győzelem gondolatát és a saját elvárásaidat a készségeid előtt nagy kihívás áll. Ez egy igazi környezet a felfedezésre. Hogya milyen játékokról beszélünk? Például a Kartonhajó Verseny!

bottom of page