ÖNKÉNTES TÁBOR

2021 JÚNIUS 28- JÚLIUS 2

 A TÁBOR CÉLJA, hogy önkéntes programokon keresztül összekössön magyar és amerikai diákokat és hogy lehetőséget adjonk középiskolás diákoknak közösségi szolgálatos órák megszerzésére.

ÖNKÉNTESKEDJ
4 NAPOT EGY NEMZETKÖZI CSAPATBAN

A program alatt magyar és amerikai fiatalok együtt szerveznek programokat a CSALOGÁNY GYERMEKOTTHONBAN lakó értelmi fogyatékkal élő gyerekeknek (óvodástól a 24 éves korig). Nagyon értékes napok ezek, amikor új élményeket vihetünk a gyerekek életébe.

FEJLŐDJ ÉS
ISMERJ MEG
MÁS KULTÚRÁKAT

 A tábor nagyon sok új dolgot hoz magával. Mind belelátni egy másik kultúrába, mind pedig kilépni a komfort zónánkon kívülre. Éppen ezért minden lehetőséget megadunk (orinetáció, workshopok, reflexiók, stb...), hogy tudjunk igazán tanulni és fejlődni és hogy ez egy életre szóló pozitív élmény legyen.

SZEREZZ
KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLATOS
ÓRÁKAT

A program lehetőséget ad arra a középiskolás diákoknak, hogy az érettségihez szükséges közösségi szolgálatos órákat szerezzenek olyan módon, hogy igazán tanuljanak, fejlődjenek és élményt gyűjtsenek.

ÉPÍTS FEL EGY KÖZÖSSÉGET

A táborral arra törekszünk, hogy támogassuk egy közösség kialakulását olyan diákokból, akik nyitottak, szeretnének fejlődni, megosztani a szeretetüket másokkal és megtalálni a helyüket a társadalomban.

A tábor neve: Önkéntes Tábor

Leírás: Egy nappali tábor (tehát mindenki otthon alszik), amely során egy 15-20 fős magyar és amerikai fiatal csapat közösen önkénteskedik, fejlődik és ismeri meg egymás kultúráját. A tábor délelőttjein során kreatív, sport és egyéb foglalkozásokat fogunk tartani, délutánonként pedig közösségi, szórakoztatő és fejlesztő programokat és beszélgetéseket szervezünk. A részletes programokról felvesszük a diákokkal a kapcsolatot.

A tábor nyelve angol és magyar.

Megszerezhető közösségi órák száma: 15 óra

Service-Learning Projekt: A program alatt a diákok a CSALOGÁNY GYERMEKOTTHONBAN 4 napot. A programok során fogyatékkal élő fiatallal fognak foglalkozni.

Dátum: Június 28 - Július 2

Helyszín: Budapest, Csalogány Otthon

Résztvevők: 6 nemzetközi és 10-15 magyar diák

Program Költségek: Az ebéd a Csalogány Otthonban és a szabadprogramok alatt felmerülő költségek. (kb 2000-3000 HUF/nap)

A RÉSZTVEVŐKNEK A JELENTKEZÉS UTÁN FELVESSZÜK A KAPCSOLATOT A TOVÁBBI RÉSZLETEKRŐL.

Ha kérdésed van írj a benjamin.d3h@gmail.com e-mail címre.

A TÁBOR MINTA PROGRAMTERVE

KORÁBBI HASONLÓ PROGRAMJAINK

Az elmúlt 2 évben a Magyar Speciális Olimpiával táboroztunk itt a CSALOGÁNY intézményben. Habár idén idősebb fiatalokkal fogunk foglalkozni másmilyen programokon keresztül, a tábor hangulatáról ez a kis videó egy nagyon jó képet ad!

icon-4102192_1280.png

táborozz velünk 2021-ben

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. május 28

A KULTÚRÁNK

FEJLŐDÉSRE MOTIVÁL

SEGÍTI A TUDÁS ÉS TAPASZTALAT ÁRAMLÁSÁT A GENERÁCIÓK KÖZÖTT

NEMZETKÖZI

TERET AD A KÉSZSÉGEK ÉS A JELLEM FEJLŐDÉSÉRE

MÁSOK SZOLGÁLATÁBAN TELJESEDIK KI

SEGÍT MEGISMERNI, ELFOGADNI ÉS MEGÉLNI A KERESZTÉNY HITET.

icon-4102192_1280.png

TÁBOR
COVID
IDEJÉN

A kormány bejelentette, hogy JÚNIUS 1-től ENGEDÉLYEZI A NYÁRI TÁBOROK SZERVEZÉSÉT. Így ennek fényében az a tábor megrendezésre kerülhet.

Ismerve a jelent koronavírus helyzetet, arra törekszünk, hogy a táborban mindenki nyugodtan és biztonságosan tudjon táborozni. A szükséges intézkedésekről a résztvevőkkel fogunk egyeztetni!

icon-4102192_1280.png

Hívd el a barátaidat is!

LÉPJ KI A KOMFORT ZÓNÁDBÓL ÉS TAPASZTALD MEG MÁSOK SZOLGÁLATÁNAK ÖRÖMÉT

A program egy igazán jó lehetőség arra, hogy mélyebben megismerj valakit egy másik kultúrából, önkénteskedjetek és fejlődjetek közösen kilépve a saját komfort zónátokból. Tarts velünk!

vagy nézd meg a többi nyári tábort

TÁMOGATÓK

IMG_5974.PNG
IMG_5978.PNG
IMG_5977.PNG