D3H NYÁRI TÁBOR

2021 JÚNIUS 13-18

48062433857_829def2860_k.jpg

miért csináljuk a tábort?

Hogy egy igazi közösségi élményt adjunk egymásnak.

48056923511_1423866605_k.jpg

hogyan?

Minden nap különböző programokkal van tele, amiken keresztül jobban megismerheted magadat, másokat és közösséget építhesz.

48056124068_ab41c1392d_k.jpg

Házicsoportok 2021-ben

A 2020-as tábornak az előző évekhez képest egy új ötlettel indultunk neki! Ez az ötlet pedig a 4 FŐS HÁZI CSAPATOK. A tábor első napján 3 másik táborozóval egy kis csapatot fogtok alkotni, ami a tábor végéig megmarad. Minden nap 1-2 programon közösen vesztek részt, így jobban megismerve egymást a különböző helyzeteken keresztül.

hogy miért gyere?

GYAKOROLD AZ ANGOL NYELVET

A táborban magyar és amerikai résztvevők is lesznek, vagyis a tábor kétnyelvű lesz. Így lesz arra lehetőséged, hogy gyakorold az angol nyelvet anyanyelvi fiatalokkal.

VEGYÉL RÉSZT KIRÁLY PROGRAMOKON

A tábor tele van király programokkal: kreatív játékok, csapatépítés, beszélgetések, workshopok, előadások, sport, művészet és minden, amiben alkothatsz ezerrel!

FEJLESZT A SZOCIÁLIS KÉSZSÉGEID

A tábor kultúrája segíti a kapcsolatokon és egyéb tevékenységeken keresztüli fejlődéseteket. Mindenből, amit csinálunk tanulunk. Ez az élethosszig tartó tanulás alapja. Minél hamarabb felismerjük ezt és elsajátítjuk a közös és önreflexiók készségét annál hamarabb láthatjuk tisztábban magunkat és a körülöttünk lévőket is.

részletek

(2021-ben 1 nappal hosszabban)

Leírás: 6 nap a ZICHY-KASTÉLYBAN, VAJTÁN egy 30-40 fős csapattal. A tábor alatt csapatot és kapcsolatokat építünk, kultúrákat fedezünk fel, készségeket fejlesztünk, művészeti és sport programokat szervezünk. 

Dátum: Június 13 (vasárnap) -18 (péntek)

Helyszín: Zichy-kastély, Vajta

Utazás: bérelt busszal

Résztvevők: amerikai fiatalok és 20-30 magyar középiskolás diák

Nyelv: magyar, angol

A résztvevőkkel a jelentkezési időszak után felvesszük a kapcsolatot, hogy a további részletekről és esetleges kérdésekről egyeztessünk.

A tábor költsége: 40.000 HUF

Fizetési határidő: Későbbi egyeztetés alapján (Kérünk téged, hogy egyenlőre még ne fizesd be a tábor költségét)

A költség magában foglalja: szállást, utazást, étkezést (vasárnap vacsorától pénteki reggeliig), program költségeket

A tábor során nem angolul fogunk tanulni, hanem az angol nyelvet fogjuk használni arra, hogy közös programokat csináljunk, beszélgessünk, stb... így szükséges, hogy a résztvevők angol tudása olyan szinten legyen, hogy kommunikálni tudjanak egymással angolul! Ez nem azt jelenti, hogy profi módon kell tudni angolul, hanem hogy képes legyél angolul beszélgetni másokkal. :)

Azon jelentkezőknek, akik szeretnének részt venni a táborokban, de a költségeinek fedezéséhez segítségre lenne szükségük, elérhető alapítványi támogatás. Több információért írj a következő e-mail címre: benjamin.d3h@gmail.com

A jelenlegi terv szerint a kormány JÚNIUS 1-TŐL újra megengedi a táborok szervezését. A jelentkezés lezárása után kapcsolatba lépünk a jelentkezőkkel a tábor további részleteivel, befizetéssel és egyéb szükséges információ elkérésével kapcsolatban.

2019-es minta programterv

Képernyőfotó 2020-05-31 - 12.08.02.png
icon-4102192_1280.png

TÁBOR
COVID
IDEJÉN

A kormány bejelentette, hogy JÚNIUS 1-től ENGEDÉLYEZI A NYÁRI TÁBOROK SZERVEZÉSÉT. Így ennek fényében az a tábor megrendezésre kerülhet.

Ismerve a jelent koronavírus helyzetet, arra törekszünk, hogy a táborban mindenki nyugodtan és biztonságosan tudjon táborozni. Ennek érdekében a következő intézkedéseket szeretnénk megtenni:

  • Minden résztvevővel csináltatunk egy COVID antigén tesztet a tábor előtt (ezeket mi fogjuk a résztvevők rendelkezésére bocsátani - a részletekről a diákokkal egyeztetünk)

  • Testhőmérséklet mérés minden nap

  • Ha a táborhelyen lesz másik csoport is velünk együtt, akkor a szállást, étkezést és programokat úgy fogjuk megoldani, hogy ne érintkezzünk a másik csapattal beltéri helyen.

  • A táborhely fel van készülve arra, hogy biztonságos körülmények között tudjon csoportokat fogadni.

  • Ezek mellett olyan lehetőségekre is készülünk, hogy mi van akkor, ha valakin mégis tünetek jelentkeznek.

Szeretnénk arra kérni a diákokat, hogy a tábort megelőző 2 napban ne menjenek nagyobb rendezvényekre, ezzel is csökkentve annak a lehetőségét, hogy esetleg a fertőződésüket a teszt nem mutatja ki.

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

A SZÁLLÁSRÓL

A szállásunk Vajtán, a csodálatos Zichy-kastélyban lesz, ami egy konferencia központként üzemel. Óriási kert, sportpályák, 4-8 ágyas szobák, kávézó és még sok más dolog, ami egy meseszép környezetet biztosít.

Weboldal: https://www.zichy-vajta.com 

icon-4102192_1280.png

táborozz velünk 2021-ben

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. május 25

A KULTÚRÁNK

FEJLŐDÉSRE MOTIVÁL

SEGÍTI A TUDÁS ÉS TAPASZTALAT ÁTADÁSÁT A GENERÁCIÓK KÖZÖTT

NEMZETKÖZI

TERET AD A KÉSZSÉGEK ÉS A JELLEM FEJLŐDÉSÉRE

MÁSOK SZOLGÁLATÁBAN TELJESEDIK KI

SEGÍT MEGISMERNI, ELFOGADNI ÉS MEGÉLNI A KERESZTÉNY HITET.

icon-4102192_1280.png

Hívd el a barátaidat is!

Videók az elmúlt évek táboraiból

HOGY MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Ez a tábor lesz a nyarad legmozgalmasabb hete. Minden nap tele lesz szervezett programokkal, beszélgetésekkel, sporttal, workshopokkal, művészettel, hogy élményekkel tele menjünk haza. Persze minden nap lesz egy kis szabadidő ejtőzni egyet, de ami biztos, hogy unatkozni nem fogunk! 

Reméljük, hogy a táborban találkozunk! :)

ÖNKÉNTES PROGRAM 2021-BEN IS

TÁMOGATÓK

IMG_5978.PNG
IMG_5974.PNG
IMG_5977.PNG