top of page

HIKE'n'KOBARID

2021 JÚNIUS 28- JÚLIUS 3

ÉLJ A TERMÉSZETBEN

Hagyd magad mögött a nyüzsgő városi életet! Gyere ki velünk a szabadba, oszt meg a sátrazás élményét a barátaiddal, engedd hogy a Soca folyó morajlása ringasson álomba és az énekes madarak hangja ébresszen fel reggel. Lehetsz profi vagy teljesen kezdő túrázó, ez a tábor tökéletes választás. 

KAPCSOLÓDJ KI

Ez a néhány nap a 21. század zajaitól mentes életről szól. Csak az emberekről, rólunk. Nincs internet, sem wifi. Jó beszélgetések, nagy túrázások , úszás a Socában, sütés-főzés és jó hangulat egy mesebeli helyen.

BESZÉLEGESS JÓKAT

A beszélgetések az egyik legfontosabb elemi a teljes emberré válásunknak. Segítenek felfedezni a világot és összekötni minket a körülöttünk élő emberekkel. De a 21. században valahogy elvesztettük a beszélgetések művészetét. A táborban a túrázások mellett a jó beszélgetések állnak a központban. Tarts velünk és fedezd fel újra a jó beszélgetések elfelejtett művészetét.

CSEKKOLD LE A VIDEÓT

ÉPÍTS FEL EGY KÖZÖSSÉGET

A tábor egyik célja, hogy támogassa egy közösség kialakulását olyan diákokból, akik nyitottak, szeretnének fejlődni, megosztani a szeretetüket másokkal és megtalálni a helyüket a társadalomban.

A tábor neve: Hike'n'Kobarid

Leírás: Egy kis csapattal leutazunk és 6 napot töltünk el Kobaridban, Szlovéniában. 2-4 fős sátrakban lakunk, túrázunk, úszunk, jókat beszélgetünk, sportolunk, játszunk és közösséget építünk minden nap. Ez a tábor egy remek lehetőség arra, hogy kilépj a nyüzsgő hétköznapokból, része legyél egy közösségnek és felfedezf a természet csodáit!

Dátum: Június 28 - július 3

Helyszín:Kobarid, Szlovénia - Kamp Koren

Résztvevők: 5 amerikai fiatal, 10-20 magyar diák

Utazás: 9 személyes kisbuszokkal

A tábor költsége: 70.000 HUF (A tábor befizetésének részleteiről később írunk, a tábor véglegese után)

A költség magában foglalja: utazás, szállás, étkezés, konyhai kiegészítők, túrázások, biztosítás

Amit hozz magaddal: A teljes lista megtalálható lesz a diákok orientációs füzetében.

A RÉSZTVEVŐ DIÁKOKNAK EGY ORIENTÁCIÓS ALKALOM LESZ SZERVEZVE A PROGRAM ELŐTT, AHOL MINDENT RÉSZLETET PONTOSAN ÁT TUDUNK BESZÉLNI.

A TÁBOR PROGRAMTERVE

A tábor során nem angolul fogunk tanulni, hanem az angol nyelvet fogjuk használni arra, hogy közös programokat csináljunk, beszélgessünk, stb... így szükséges, hogy a résztvevők angol tudása olyan szinten legyen, hogy kommunikálni tudjanak egymással angolul! Ez nem azt jelenti, hogy profi módon kell tudni angolul, hanem hogy képes legyél angolul beszélgetni másokkal. :)

Azon jelentkezőknek, akik szeretnének részt venni a táborokban, de a költségeinek fedezéséhez segítségre lenne szükségük, elérhető alapítványi támogatás. Több információért írj a következő e-mail címre: benjamin.d3h@gmail.com

A tábor megtartása jelen pillanatban sajnos még nem lehetséges a COVID szabályozások miatt, de reméljük, hogy a következő pár hétben a mutatók tovább fognak javulni és így lehetőség lesz táboroztatásra. A mostani jelentkezés azt az előkészületet szolgálja, hogy a szervezést minél hamarabb meg tudjuk oldani, amint lehetőségünk van rá.
Amennyiben a tábort ebben a formájában nem fogjuk tudni megrendezni, felajánlunk nektek egy másik olyan opciót, ahol biztonságos körülmények között, de más formában tudjuk ezt a tábort megvalósítani. Ha ez fog történni, akkor kapcsolatban leszünk veletek a részletekről, hogy el tudjátok dönteni, hogy szeretnétek-e kicsit más körülmények között is velünk táborozni idén!

ÉLVEZD KI, AMIT A TERMÉSZET AD

Úgy tűnik, hogy a mindennapi életünknek nem része az, hogy rácsodálkozzunk a természet csodáira. Sokszor vagy természetesnek vesszük, vagy teljesen közönbösek vagyunk iránta. De miért is!? A természet rengeteg mindent tanít nekünk arról, hogy kik is vagyunk és mit is jelent a Földön élni. Tarts velünk és "beszélgess egy jót" a természettel.

A KULTÚRÁNK

FEJLŐDÉSRE MOTIVÁL

SEGÍTI A TUDÁS ÉS TAPASZTALAT ÁRAMLÁSÁT A GENERÁCIÓK KÖZÖTT

NEMZETKÖZI

TERET AD A KÉSZSÉGEK ÉS A JELLEM FEJLŐDÉSÉRE

MÁSOK SZOLGÁLATÁBAN TELJESEDIK KI

SEGÍT MEGISMERNI, ELFOGADNI ÉS MEGÉLNI A KERESZTÉNY HITET.

nézd meg a többi nyári tábort

bottom of page