top of page

TÖLTSD A KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLATOD VELÜNK

Hozd ki a legtöbbet a közösségi szolgálatodból velünk. A programjainkon keresztül megtapasztalhatod, hogy mekkora értéke van valójában az önkénteseknek. Az önkénteskedés mindenkinek egy nagy lépés, de mi azért vagyunk, hogy segítsünk neked ebben. Segítünk felkészülni a programokra, majd megvalósítani és feldolgozni azokat! És abban is biztosak vagyunk, hogy nagy hatással lesznek rád.

FEJLESZD A KÉSZSÉGEIDET

Az önkéntesség fő célja, hogy segítsen az arra rászorulóknak. De ahhoz, hogy igazán tudjunk segíteni bizonyos készségek birtokában kell legyünk. Például csapatmunka, tervezés, kommunikációs készségek, stb...Látod, az önkéntesség nem a saját fejlődésedről szól első sorban, hanem a szolgálatról. De ahhoz, hogy jól szolgálj fejlődnöd kell. Vagyis ha jól szolgálsz, fejlődsz.

TÁGÍTSD A VILÁGLÁTÁSOD

Ebben az évszázadban a világ hirtelen kinyílt a magyar emberek számára. Többet utazunk külföldre, több külföldi érkezik Magyarországra és ebben az egyre nemzetközibb környezetben egyre többet gondolkodunk a világról. A programokon keresztül különböző embereket, kulturákat és ötleteket ismerhetsz meg és megtanulhatod elfogadni, hogy nincs rosszabb vagy jobb kultura, csak különböző.

EMELD AZ ANGOLOD EGY MAGASABB SZINTRE

Manapság egyre több és több ember tanul angolul különféle módszerekkel. Van, aki iskolában tanul, van, aki filmeken keresztül, van aki könyvet olvas, vagy zenét hallgat. De csak nagyon ritkán van arra lehetőség, hogy angol anyanyelvi emberekkel beszélgessünk. Az egyre több külföldi résztvevő nagyon jó lehetőséget ad arra, hogy az angolod egy következő szintre emeld.

Arra törekszünk, hogy egy olyan közösséget építsünk, ahol a kapcsolatok hosszantartóak. Olyan közösséget építsünk, ahol az emberek elfogadják, értékelik, fejlődésre bíztatják egymást és segítenek egymásnak megtalálni a helyüket a világban. Mert mindannyiunknak más-más adottságai vannak. Ez a közösség az a hely, ahol ezek az adottságok életre kelhetnek.

LEGYÉL TAGJA EGY ÖSSZETARTÓ KÖZÖSSÉGNEK

bottom of page