top of page

NE AGGÓDJ, A GYERMEKED A MEGFELELŐ HELYEN VAN

Tudjuk, hogy egy szülőnek a legfontosabb az életben a gyermeke és mindet megtenne azért, hogy mindent megadjon neki, amire szüksége van. A programok alatt szeretnénk olyan értékeket megtestesíteni a résztvevőkkel, mint a szeretet, a szolgálatkészség, az alázat és a becsületesség, amelyek az alapjai egy egészséges, értékes és teljes életnek. A programok egy biztonságos környezetet nyújtanak a résztvevőknek, hogy kilépjenek a komfort zónájukon kívülre, legyen sikerélményük, de hibázzanak is, tapasztaljanak, tanuljanak, vezessenek és kövessenek, tanítsanak és segítsenek másokon. Ahogy közösen részt vesznek a programokon kialakítanak maguk köré egy olyan kapcsolatrendszert, amelyben az emberek figyelnek a saját és mások életére is.

BIZTOSÍTS A GYERMEKEDNEK EGY NEMZETKÖZI KÖRNYEZETET

Ebben a közösségben a gyermekek részesei egy nemzetközi környezetnek. Az év során számos vendég látogat el hozzánk különböző országokból hosszabb-rövidebb időre. Ebben a környezetben lehet gyakorolni a nyelvtudást és tágítani az ember világlátását. Egy ilyen környezet arra is lehetőséget ad, hogy bővítsük a baráti körünket, amely óriási segítségünk lehet a jövőben.

LEGYÉL NYITOTT A VÁLTOZÁSRA

Minden programvezető és közösségépítő tudja, hogy az emberek nem egyformák és soha nem is lesznek azok. De azzal is tisztában vannak hogy az emberek változnak, sőt szeretnének változni. Változik a viselkedés, az értékek, a motiváció, a készségek, a személyiségjegyek. A változás egy felfedezőút, amely során megtaláljuk a helyünket és szerepünket a környezetünkben. Mint szülők, vezetők, barátok és tanárok tudunk segíteni ebben, de ugyanakkor bizalommal kell fogadni a választásokat és tiszteletben tartani a döntéseket még akkor is, ha ezek nem mindig tökéletesek. Mert minden egyes választás és döntés egy-egy kis lépés affelé, hogy megtalálják a saját szerepüket az életben.

bottom of page